… mezelf

Ik ben Isabel, 29 jaar oud en het gezicht achter de reisblog IsaBellevue.

In 2017 behaalde ik mijn masterdiploma psychologie, waarna ik aan de slag ging in de HR-sector. Dat doe ik tot op de dag van vandaag.

In mijn vrije tijd trek ik graag de wijde wereld in samen met mijn gezin. Die reiskriebels kreeg ik mee van mijn ouders, die mij al van kleins af aan mee op sleeptouw namen in hun avonturen. Van de besneeuwde toppen in Zuid-Tirol tot de witte zandstranden in Griekenland.

En nu is het mijn beurt om de reiskriebels door te geven, want in 2023 werd ik voor het eerst mama. Ik vind het ontzettend fijn om ons zoontje nieuwe plekken te laten zien en die oogjes te zien blinken van verwondering.

… mijn reisgenoten

Graag stel ik jullie voor aan mijn man, Anthony, en ons zoontje Emile.

Anthony is degene die mij naar de mooiste bestemmingen brengt en die mij steunt in al de (reis)plannen die ik maak – zelfs de minder realistische. Bij deze: a big shout-out voor die grote meneer op de foto.

Sinds april 2023 vergezelt Emile ons bij al onze avonturen. Een klein lief meneertje die graag schaterlacht – behalve als er familiefoto’s gemaakt worden.

We wonen met ons gezin in het glooiende Pajottenland in Vlaams-Brabant. Dicht bij Brussel, wat handig is voor ons werk, maar toch middenin het groen. De ideale ligging voor ons.

… onze reizen

Voor mijn werk zit ik heel vaak binnen op kantoor, wat maakt dat ik er in mijn vrije tijd graag op uit trek in de natuur. Out of office, into nature! Daar heb ik zowat mijn motto van gemaakt.

Het liefst van al ga ik naar de bergen, om er eindeloos te hiken en naar de beste uitzichten te speuren.

Mijn ‘favorite of all times’ is en blijft de Dolomieten. Hoewel ik er al heel vaak ben geweest, zowel met mijn ouders als met Anthony, weet dit ruige landschap mij telkens weer te verrassen.

Sinds Emile er is bij gekomen, zijn onze reizen lichtjes veranderd, al zoeken we wel nog steeds het avontuur op. De focus ligt nu vooral actieve gezinsvakanties in Europa, met leuke activiteiten onderweg.

Naast al die outdoor activiteiten vind ik het ook heel fijn om van de lokale cultuur te proeven en in de geschiedenis te duiken van de plaatsen die we bezoeken.

IsaBellevue

Ik plan al onze reizen zelf – want voorpret is natuurlijk al de halve pret – en pen mijn reisverhalen graag neer om zo ook anderen te kunnen inspireren. Zo ontstond in 2019 mijn reisblog, IsaBellevue. Je vindt op mijn website uitgebreide reisverslagen en informatieve blogposts terug, met een focus op outdoor bestemmingen in Europa voor het hele gezin.