Isabel tijdens een boottocht op Lago di Braies

Fijn dat jullie een kijkje komen nemen op mijn reisblog!

Ik ben Isabel, een reislustige twenty something uit Vlaams-Brabant die tot wel 100 foto’s neemt bij elk schoon zicht. En die foto’s wil ik graag met jullie delen, net als de vele reisverhalen die ik te vertellen heb! Zo ontstond mijn reisblog IsaBellevue, enkele maanden voor de uitbraak van de coronapandemie. Misschien niet de beste timing, maar het bracht wel veel nieuwe reisinspiratie met zich mee.

Hoewel ik er als kind van droomde om schrijfster te worden, ging ik een heel andere richting uit. Ik ging psychologie studeren aan de Vrije Universiteit Brussel en ging ook in die sector aan de slag. Maar hey, wie weet komt dat boek er ooit wel.
Dromen zijn er om na te jagen, toch?

Voor nu hou ik het bij mijn reisblog. Ik hoop jullie via dit platform te kunnen inspireren en informeren over tal van wonderlijke bestemmingen binnen Europa. Doordat ik fulltime werk, verschijnen mijn artikels niet op wekelijkse basis. Ik hou ervan om mijn verhalen neer te pennen, maar verkies hierbij kwaliteit boven kwantiteit. Lees: ik ben een controlefreak.

Wanneer ik niet op kantoor ben, ga ik voortdurend op zoek naar nieuwe avonturen. Kastelenjagen, wandelen in de bergen en zowat alles daar tussenin! Ik raak steeds weer gefascineerd door locaties die een boeiend verhaal met zich meedragen.

Neem zeker ook een kijkje op de website van Mountainreporters, een online reismagazine waar ik nu en dan ook een artikel voor schrijf als gastreporter.
Klik hier voor een overzicht van de artikels die ik reeds schreef.

Veel leesplezier!