Isabel tijdens een boottocht op Lago di Braies

Fijn dat jullie een kijkje komen nemen op mijn reisblog!

Ik ben Isabel, een reislustige twenty something uit Vlaams-Brabant die tot wel 100 foto’s neemt bij elk schoon zicht. En die foto’s wil ik graag met jullie delen, net als de vele reisverhalen die ik te vertellen heb! Zo ontstond mijn reisblog IsaBellevue, enkele maanden voor de uitbraak van de coronapandemie. Misschien niet de beste timing, maar het bracht wel veel nieuwe reisinspiratie met zich mee.

Hoewel ik er als kind van droomde om schrijfster te worden van fictieverhalen, ging ik een andere richting uit. Ik ging psychologie studeren aan de Vrije Universiteit Brussel en werk intussen ook in die sector. Schrijven is echter altijd één van mijn grootste passies gebleven, naast reizen. Een reisblog opstarten was dan ook niet zo’n gek idee. Het kwam er gewoon op aan de stap te zetten.

Wanneer ik niet op kantoor ben, ga ik voortdurend op zoek naar nieuwe avonturen. Kastelenjagen, wandelen in de bergen en zowat alles daar tussenin! Ik raak steeds weer gefascineerd door locaties die een boeiend verhaal met zich meedragen.

Via deze reisblog hoop ik jullie te kunnen inspireren en informeren over tal van wonderlijke bestemmingen binnen Europa.

Ik zal regelmatig een artikel plaatsen, niet alleen over de rondreizen die ik maak maar ook over kortere tripjes en daguitstappen dichtbij huis.


Veel leesplezier!