Piep!

Ik ben Isabel, een reislustige ‘twenty something’ uit Vlaams-Brabant.

Fijn dat je een kijkje komt nemen op mijn reisblog!

Als kind droomde ik ervan om schrijfster te worden. Ik zat boordevol fantasie en wou spannende fictieverhalen schrijven. Desondanks ben ik een andere weg ingeslagen en ging ik psychologie studeren, hetgeen intussen mijn werkgebied vormt. Schrijven is wel altijd één van mijn grootste passies gebleven, naast reizen. Een reisblog opstarten was dan ook niet zo’n gek idee. Het kwam er gewoon op aan de stap te zetten.

In mijn vrije tijd trek ik er het liefst op uit om op ontdekking te gaan, meestal binnen Europa. Ik laat me graag verwonderen door de magie van authentieke bestemmingen. Oude kerken, kastelen en sprookjesachtige dorpen behoren tot mijn favorieten.

En zeg nu zelf, je hoeft niet per sé naar een ander continent te reizen om verwonderd te raken, toch? Soms ligt het gewoon achter de hoek, datgene wat je zoekt. Er zijn zoveel unieke plaatsen die (nog) niet de aandacht krijgen die ze werkelijk verdienen.

Via deze reisblog hoop ik jullie te kunnen inspireren en informeren over tal van wonderlijke bestemmingen binnen Europa. Stuk voor stuk pareltjes.

Ik zal regelmatig een artikel plaatsen, niet alleen over de rondreizen die ik maak maar ook over kortere tripjes en daguitstappen dichtbij huis.

Ik hoop dat je er wat aan hebt bij het plannen van jouw volgende tripje!

Oh ja, en mijn klein gelukske? Dat is zonder twijfel wegdromen bij “een schoon zicht”.

Veel leesplezier!