Ik sta er als reisblogger zeker voor open om samen te werken met toeristische diensten en bedrijven om een specifieke regio, accommodatie of een reisgerelateerd product onder de aandacht te brengen bij mijn lezers.

Mogelijkheden

  • Individuele persreizen, d.w.z. op aanvraag een regio of accommodatie bezoeken om hier achteraf een blogpost over te schrijven op mijn website. Een blogpost op isabellevue.be omvat steeds tekst en beeldmateriaal.
  • Product review, d.w.z. het testen van reisgerelateerde producten en het neerschrijven van mijn ervaring op isabellevue.be.
  • Winacties op de social mediakanalen van IsaBellevue (Instagram en Facebook)

De troeven van een samenwerking met IsaBellevue

  • Alle blogposts op isabellevue.be worden zowel in het Nederlands als in het Engels gepubliceerd. Bezoekers van de website kunnen eenvoudig van taal wisselen via het hoofdmenu of de widget in de sidebar. Op die manier weet IsaBellevue een breed, divers publiek te bereiken, over de landsgrenzen heen.
  • IsaBellevue is actief op social media, meer bepaald op Instagram en Facebook. Op dit moment heeft IsaBellevue ruim 1300 volgers op Instagram.
  • Ik streef naar kwalitatieve content, zowel wat het schrijven van teksten betreft als het publiceren van beeldmateriaal. Ik ben dan misschien geen professionele fotograaf, ik hecht wel veel belang aan de kwaliteit van de beelden die ik opneem in mijn blogposts. Ik volgde enkele jaren geleden avondschool fotografie/beeldbewerking en heb de basics dus wel mee.

Contact